Παντελής Παντελίδης: Βγήκε απόφαση για τις αποζημιώσεις μετά το τροχαίο - Ποια ποσά εγκρίθηκαν για Αρναούτη και Κυριάκου (Βίντεο)
Η απόφαση του Εφετείου Αθηνών
Το Εφετείο Αθηνών ορίζει αποζημιώσεις για τις επιβάτιδες του δυστυχήματος, απορρίπτοντας την αγωγή της οικογένειας Παντελίδη
Διαβάστε: Ο Νίκος Γρίτσης αποκαλύπτει για τον Παντελή Παντελίδη: "Έβγαλε 150 χιλιάρικα σε εξάμηνο χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει 20 τραγούδια" (Βίντεο)
Παντελής Παντελίδης: Η απόφαση για τις αποζημιώσεις μετά το τροχαίο και τα ποσά που καθορίστηκαν
Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, οι αποζημιώσεις καθορίστηκαν ως εξής: 9.000€ για την Φρόσω Κυριάκου και 39.000€ για τη Μίνα Αρναούτη. Το σκεπτικό του δικαστηρίου αναφέρει ότι ο Παντελής Παντελίδης αναγνωρίζεται ως ο οδηγός του οχήματος, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνεται η 50% συνυπαιτιότητα των δύο κοριτσιών, καθώς επέβαιναν σε όχημα υπό την επήρεια μέθης. Παράλληλα, το Εφετείο απέρριψε την αγωγή της οικογένειας του τραγουδιστή, ολοκληρώνοντας έτσι ένα σημαντικό μέρος της δικαστικής υπόθεσης.
Τι σημαίνουν οι αποφάσεις για τις πληρωμές
Σε πρώτη φάση, τα ποσά θα καταβληθούν από την ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα αναζητήσει στη συνέχεια αποζημίωση από την οικογένεια του Παντελίδη, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Η εξέλιξη αυτή καθιστά σαφές ότι η δικαιοσύνη αναγνωρίζει την ευθύνη του οδηγού ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες που επέβαλαν την 50% συνυπαιτιότητα των επιβατών. Η υπόθεση αυτή αποτελεί ένα ορόσημο στη διαχείριση υποθέσεων τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ταυτόχρονα νομικά, ασφαλιστικά και ηθικά ζητήματα.
En