Χανιά: Αναβάλλεται η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα - Παρατείνεται η κράτηση του 45χρονου
Το χρονικό του τροχαίου
Αναβάλλεται για το 2026 η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, όπου ένας 22χρονος είχε χάσει τη ζωή του
Αναβάλλεται μετά από αίτημα της υπεράσπισης η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο που είχε σημειωθεί στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, στο οποίο ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του.
Διαβάστε: Κρήτη: Ξεκινά η πολύκροτη δίκη για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Παναγιώτη Καρατζή (Εικόνες & βίντεο)
Χανιά: Παρατείνεται κατά ένα εξάμηνο η κράτηση του 45χρονου οδηγού
Πιο αναλυτικά, η αναβολή προέκυψε λόγω κωλύματος του δικηγόρου του 45χρονου οδηγού της Πόρσε, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Λόγω της αναβολής, μάλιστα, η προσωρινή κράτηση του 45χρονου έλαβε και 6μηνη παράταση.
Σημειώνεται πως οι κατηγορίες που βαραίνουν τον κατηγορούμενο είναι οι εξής:
- Επικίνδυνη οδήγηση λόγω κατανάλωσης οινοπνεύµατος και λόγω οδήγησης οχήµατος εντός κατοικηµένης περιοχής µε ταχύτητα που υπερβαίνει το επιτρεπόµενο όριο ταχύτητας κατά τουλάχιστο 40χλµ/ώρα, η οποία είχε ως αποτέλεσµα το θάνατο άλλου.
• Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύµατος καθ’ υποτροπή.
• Οδήγηση υπό την επίδραση φαρµάκων που σύµφωνα µε τις οδηγίες τους ενδέχεται να επηρεάζουν την ικανότητα οδήγησης.
• Οδήγηση άνευ ικανότητας οδήγησης.
Χανιά: Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σούδας
Ήταν Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος οδηγός της Porsche, υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών -και έχοντας ήδη λάβει πρόστιμο από την τροχαία για οδήγηση υπό την επήρεια- διέσχισε τη Λεωφόρο Σούδας με μεγάλη ταχύτητα. Στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου κινούταν ο 22χρονος Παναγιώτης Καρατζής με το δικό του όχημα. Ως αποτέλεσμα, κάποια στιγμή τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.
Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
En