avatar

Εκείνη και εγώ
Θανάσης Φουσκίδης, Στέλλα Γκαντώνα

Live η κίνηση στους δρόμους: Ανατροπή νταλίκας στην παλαιά Εθνική Οδό, τροχαίο στη Βάρης Κορωπίου, στο "κόκκινο" ο Κηφισός - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/12) σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους

κίνηση-στους-δρόμους-σημερα
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, που κινούνται στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, αφού από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/12) αρκετά είναι τα προβλήματα, στους περισσότερους εξ αυτών, με την κίνηση να είναι αυξημένη.

Αναλυτικότερα, ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Μάνδρας. Αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Θήβα. Στο σημείο βρίσκεται ήδη γερανοφόρο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη Βάρης Κορωπίου, στο ρεύμα προς Βούλα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Την ίδια ώρα, από νωρίς έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα και στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα, καθώς επίσης και σε κεντρικούς δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπως η Βασιλίσσης Σοφίας και η Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου.

kinisi16_12

Όσον αφορά στην Αττική Οδό, έχει ανοίξει από τις 6 το πρωί η έξοδος του κόμβου Υ8 προς Παλλήνη της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού, στην κατεύθυνση προς Ραφήνα, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα λόγω έργων βαριάς συντήρησης.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ