Στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ζακύνθου νοσηλεύθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Διαβάστε: Νοσοκομείου Ρόδου: Παραμένει στην Εντατική ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του


Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν χθες να τον εισαγάγουν στην ΜΕΘ του ιδρύματος, συνεκτιμώντας τα υποκείμενα προβλήματα της υγείας του, καθώς και την μεγάλη του ηλικία, προκειμένου να τύχει πιο στενής ιατρικής παρακολούθησης και να του χορηγήσουν την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, πάντως, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος βρίσκεται αυτή την στιγμή στην οικία του, όπου αναρρώνει.


Στην ΜΕΘ και τον Μάιο

Στην καρδιολογική μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ρόδου είχε νοσηλευθεί και τον περασμένο Μάιο ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, μετά από ελαφρύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το οποίο είχε υποστεί.

Τότε, ότι ο μητροπολίτης Δωδώνης είχε υποστεί το ελαφρύ έμφραγμα, ενώ βρισκόταν στην Πάτμο, και είχε διακομισθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Ρόδου για να εισαχθεί στην καρδιολογική ΜΕΘ του ιδρύματος.