Παύλος Ασλανίδης για Μαρία Καρυστιανού: Δυστυχώς φούσκωσαν τα μυαλά της, έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων (Βίντεο)
"Πρέπει να παραιτηθεί"
Ο Παύλος Ασλανίδης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα σενάρια που κάνουν λόγο για δημιουργία κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού, επισημαίνοντας πως "πρέπει να παραιτηθεί"
«Δυστυχώς φούσκωσαν τα μυαλά της και δεν έμεινε πιστή σε αυτό που είπαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης, κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια που κάνουν λόγο για δημιουργία κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού. Αναλυτικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Ασλανίδης υπογράμμισε πως «τρέχουμε για τα δικαστικά, με τις τους τεχνικούς συμβούλους, έχουμε μπροστά μας τις εκταφές των παιδιών, αυτά είναι τα ζητήματα που μας αφορούν όχι αν θα κάνουμε κόμματα η φορείς».
Διαβάστε: Το κόμμα Καρυστιανού “χτυπά” Τσίπρα: Πάνω από 30% του δίνουν οι δηµοσκοπήσεις - Από ποιες δεξαμενές παίρνει ψήφους
Παύλος Ασλανίδης για Μαρία Καρυστιανού: Είναι ηθικό το θέμα, πρέπει να παραιτηθεί
«Είναι ηθικό το θέμα πρέπει να παραιτηθεί. Δυστυχώς η Μαρία έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων. Όταν μία απλή πολίτης ξαφνικά μπαίνει σε δημοσκοπήσεις με πρώην πρωθυπουργός όπως Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, της φορτώνουν τα μυαλά, την πλησιάζουν επικοινωνιολόγοι κλπ, αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς φούσκωσαν τα μυαλά της και δεν έμεινε πιστή σε αυτό που είπαμε», κατέληξε ο κ. Ασλανίδης.
Τέλος, υπενθυμίζεται πως κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου των Συγγενών των Θυμάτων των Τεμπών με την Μαρία Καρυστιανού να αναφέρει πως πρόκειται για δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης. Πληροφορίες της ΑΑΔΕ, ωστόσο, αναφέρουν πως πρόκειται για μία συνηθισμένη διαδικασία ώστε να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος.
En