Συνελήφθη την Παρασκευή (26/12) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» μια 29χρονη, μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εξαγωγή κάνναβης (skunk) στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της αεροπορικής οδού.

Διαβάστε: Βόρεια προάστια: Ο τιμοκατάλογος των ναρκωτικών του κυκλώματος στα σχολεία και ο εξευτελισμός των ανήλικων στα social media (Βίντεο)


Σύληψη 29χρονης στο "Ελ. Βενιζέλος" με ναρκωτικά: Θα αναχωρούσε προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τι κατασχέθηκε

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εξαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη στον αερολιμένα, η οποία θα αναχωρούσε από τη χώρα προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις αποσκευές της, κατελήφθη να έχει αποκρύψει, σε νάιλον συσκευασίες, 24 κιλά και 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα. Η συλληφθείσα οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε φωτογραφία:

Αεροδρόμιο "Eλευθέριος Βενιζέλος": Συνελήφθη 29χρονη με πάνω από 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της