Στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας βρίσκεται ο Ivan Greko, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα στη Γλυφάδα να επιβαίνει σε όχημα που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ. για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός τράπερ. Ο Ivan Greko οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ σε έλεγχο σε άλλον επιβάτη βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ivan Greko: Διευκρινίσεις από τον δικηγόρου του Iavan Greko

Υπενθυμίζεται ότι ο καλλιτέχνης είχε αποφυλακιστεί με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) για την υπόθεση απαγωγής ενεχυροδανειστή και τελούσε σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 17 Ιουλίου 2025 έως τις 16 Ιανουαρίου 2026. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πέτρο Πανταζή «τις τελευταίες ώρες, διακινούνται στα ΜΜΕ (προφανώς από επιλεκτικές «διαρροές» γνωστών - αγνώστων «πληροφοριοδοτών») ανυπόστατες φήμες, ότι δήθεν ο εντολέας μας κ. Ε. Σ., γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο IVAN GREKO, « παραβίασε τους περιοριστικούς όρους της αποφυλάκισής του», «τελεί σε καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού, βάσει της υπ’ αριθμ. 168/2025 απόφασης του 25ου Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών» κλπ. Προς αποφυγή συνέχισης της διάδοσης ψευδών πληροφοριών, σας γνωρίζουμε ότι, ήδη από 17.12.2025, ο περιοριστικός όρος του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»), που είχε αρχικώς επιβληθεί στον εντολέα μας κ. Ε. Σ., έπαυσε να ισχύει και αντικαταστάθηκε με άλλους περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου της κατοικίας του».