Το νέο βιβλίο μαγειρικής της διάσημης σεφ Μαρίας Εκμεκτσίογλου με τίτλο «Με άρωμα κανέλας», που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, περιλαμβάνει 63 επιλεγμένες συνταγές, που όπως αναφέρει η ίδια «έχουν μνήμες και αρώματα από το παρελθόν». Οι συνταγές είναι χωρισμένες σε εννέα κατηγορίες και περιλαμβάνουν από μεζέδες, ορεκτικά, πιάτα με κρέας ή ψάρι, μέχρι γλυκά και παραδοσιακά λικέρ.

Η έκδοση συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ είναι διανθισμένη με προσωπικές αναμνήσεις και σημειώσεις της Μαρίας Εκμεκτσίογλου.

Από τον πρόλογο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

Από την κουζίνα και από τους τεντζερέδες μου αναβλύζουν πάντα μυρωδικά όπως η ξελογιάστρα κανέλα, το μαγευτικό μοσχοκάρυδο, που το χρησιμοποιούσαν και σαν φυλαχτό, το ανακουφιστικό μοσχοκάρφι, ο βασιλικός αστεροειδής γλυκάνισος, το σαφράν, ο θεραπευτικός κουρκουμάς, η ευγενική ρίγανη, το πικάντικο κύμινο και η αριστοκράτισσα λεβάντα.

Σελίδες: 156 ● Τιμή: 20,00 €