Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (3/01) σε μονοκατοικία στη Ραφήνα, στην περιοχή Αγία Μαγδαληνή, με αποτέλεσμα ένας ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, όταν η μονοκατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Περίοικοι ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, αναφέροντας ότι ενδέχεται να υπάρχει εντός της οικίας εγκλωβισμένο άτομο, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τις έρευνες των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο σημείο επιχειρούν οχήματα της Πυροσβεστικής από τη Ραφήνα, τη Νέα Μάκρη, το Νέο Βουτζά, τον Μαραθώνα και την Παλλήνη, ενώ η κατοικία έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά.

Ραφήνα: Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία που τυλίχτηκε στις φλόγες

fotia-spiti-rafina-agia-magdalini4__2_
fotia-spiti-rafina-agia-magdalini4__3_
fotia-spiti-rafina-agia-magdalini4__4_
fotia-spiti-rafina-agia-magdalini4__1_

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν την κατάσβεση, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Φωτογραφίες: irafina