Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών που συνελήφθησαν για την επίθεση σε 16χρονη στην οδό Αγίου Μελετίου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Διαβάστε: Άγιος Παντελεήμονας: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης από τέσσερις ανήλικες - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παράλληλα, ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ασκήθηκε σε βάρος τριών γονέων των κατηγορουμένων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης. Τόσο οι ανήλικες όσο και οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Άγιος Παντελεήμονας: 16χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τέσσερις ανήλικες 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Δαρσινού στο parapolitika.gr, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 16χρονη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα την περασμένη Πέμπτη (8/1). Δράστες φέρονται να είναι τέσσερα, περίπου συνομήλικα κορίτσια. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:40 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Καμπάνη και Αγίου Μελετίου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα.

Η 16χρονη, κινεζικής καταγωγής, ισχυρίστηκε πως τέσσερα κορίτσια, δύο αιγυπτιακής καταγωγής (15 και 14 ετών) ένα ακόμη ελληνικής καταγωγής (14 ετών) και μια γεωργιανής καταγωγής (15 ετών), της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν με τη χρήση σωματικής βίας.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες και για προληπτικές εξετάσεις, ενώ αστυνομικοί πρώτης απόκρισης εντόπισαν τα κορίτσια τα οποία και μετέφεραν στο ΤΔΕΕ Αγίου Παντελεήμονα, όπου και συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία.