Ριφιφί για… 10 μπουφάν στη Βάρη: Άγνωστος τρύπησε γυψοσανίδα και άδειασε κατάστημα αθλητικών ειδών
Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του
Τουλάχιστον ένα άτομο παραβίασε παράθυρο σε ισόγεια γραφεία εταιρείας στη Βάρη, εισέβαλε σε αυτά αλλά στόχευσε σε… γυψοσανίδα την οποία και τρύπησε!
Ολόκληρη επιχείρηση έστησε άγνωστο άτομο, προκειμένου να εισβάλει σε δημοφιλές κατάστημα αθλητικών ειδών και να αποσπάσει… 10 μπουφάν! Πρόκειται για ένα μόνο ριφιφί, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Βάρης και συγκεκριμένα επί της ομώνυμης Λεωφόρου στο ύψος του αριθμητικού 60.
Διαβάστε: Κινηματογραφική διάρρηξη σε πρακτορείο στα Χανιά: Ζευγάρι μπήκε από παράθυρο τουαλέτας
Τουλάχιστον ένα άτομο παραβίασε παράθυρο σε ισόγεια γραφεία εταιρείας, εισέβαλε σε αυτά αλλά στόχευσε σε… γυψοσανίδα την οποία και τρύπησε! Ο δράστης πέρασε σε διπλανό πασίγνωστο κατάστημα αθλητικών ειδών και άρπαξε 10 μπουφάν και έπειτα εξαφανίστηκε.
Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στο κατόπι του δράστη και εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.
En