Η κακοκαιρία "σφυροκοπά" την Αττική: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Αθήνα και Πειραιά (Εικόνες)
Σε επιφυλακή η πυροσβεστική υπηρεσία
Η επέλαση της κακοκαιρίας πλήττει την Αττική, όπου κεντρικοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που «σφυροκοπά» την Αττική, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν μετατρέψει σε λίμνη τους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έγιναν κλιμακώθηκαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (21/01). Συγκεκριμένα, οι καταρρακτώδεις βροχές μετέτρεψαν σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους, στο Κουκάκι, στην Ποσειδώνος, ενώ συνεχίζεται η εκτροπή κυκλοφορίας στην έξοδο για Καισαριανή, της λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκης.
Διαβάστε: Χάος από την κακοκαιρία: "Βούλιαξαν" αυτοκίνητα κάτω από τη γέφυρα της Σπύρου Λούη (Εικόνες & Βίντεο)
Η επέλαση της επιμονής κακοκαιρίας «χτύπησε» και το Μοσχάτο, όπου ο ηλεκτρικός σταθμός της περιοχής πλημμύρισε. Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων νωρίτερα έγινε εκτροπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της οδού Κύπρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην περιοχή του Μοσχάτου. Την ίδια ώρα, σημαντικά προβλήματα καταγράφονται σε κεντρικούς δρόμους σε Πέραμα και Κερατσίνι. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη συμβολή της Δημοκρατίας με τη Γρηγορίου Λαμπράκη, καθώς, έχει δημιουργηθεί ένα σιντριβάνι στον δρόμο.
Ποτάμι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας:
Διακοπή κυκλοφορίας στην Οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο:
ΗΣΑΠ Μοσχάτο:
Προβλήματα και στον Πειραιά:
Ισχυρή βροχόπτωση και στα Βόρεια Προάστια:
Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα κάτω από τη γέφυρα Σπύρου Λούη στο ΟΑΚΑ:
En