Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε 30χρονο που "ψάρεψαν" με ψεύτικο προφίλ 13χρονης - Τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Περίεργη υπόθεση
Συνελήφθησαν ένας 23χρονος και μια 20χρονη στη Θεσσαλονίκη, που φέρονται να δημιούργησαν στο Instagram προφίλ ανήλικου κοριτσιού, και συγκεκριμένα 13χρονης, προσπαθώντας να... "ψαρέψουν" έναν 30χρονο
Στη σύλληψη ενός 23χρονου και μιας 20χρονης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού - Ευόσμου και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι δυο τους φέρονται να δημιούργησαν στο Instagram προφίλ ανήλικου κοριτσιού, και συγκεκριμένα 13χρονης, προσπαθώντας να... «ψαρέψουν» έναν 30χρονο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Διαβάστε: Κακοκαιρία: Συγκλονιστικό βίντεο από την προσπάθεια απεγκλωβισμού της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην Άνω Γλυφάδα
Ειδικότερα ως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 21/01 σε περιοχή του Ευόσμου και κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, ο 23χρονος, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας γυναικείο όνομα, και η 20χρονη, συναντήθηκαν με τον 30χρονο, όπου του επιτέθηκαν βρίζοντας και απειλώντας τον λεκτικά καθώς και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.
Ο 30χρονος τραυματίστηκε από το μαχαίρι στο χέρι και οι δράστες έπεσαν στο οδόστρωμα. Ακολούθως διέφυγε, εγκαταλείποντας στο σημείο το ηλεκτρικό του πατίνι, το οποίο οι συλληφθέντες αφαίρεσαν, μετά την αποχώρησή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού - Ευόσμου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 20χρονης, η οποία, αφού αναζητήθηκε, μετέβη στην προαναφερόμενη Υπηρεσία, επιστρέφοντας το ηλεκτρικό πατίνι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε: Κακοκαιρία: Συγκλονιστικό βίντεο από την προσπάθεια απεγκλωβισμού της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην Άνω Γλυφάδα
Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν στον 30χρονο που "ψάρεψαν" με ψεύτικο προφίλ 13χρονης
Ειδικότερα ως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 21/01 σε περιοχή του Ευόσμου και κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, ο 23χρονος, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας γυναικείο όνομα, και η 20χρονη, συναντήθηκαν με τον 30χρονο, όπου του επιτέθηκαν βρίζοντας και απειλώντας τον λεκτικά καθώς και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.Ο 30χρονος τραυματίστηκε από το μαχαίρι στο χέρι και οι δράστες έπεσαν στο οδόστρωμα. Ακολούθως διέφυγε, εγκαταλείποντας στο σημείο το ηλεκτρικό του πατίνι, το οποίο οι συλληφθέντες αφαίρεσαν, μετά την αποχώρησή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, ενώ από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού - Ευόσμου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 20χρονης, η οποία, αφού αναζητήθηκε, μετέβη στην προαναφερόμενη Υπηρεσία, επιστρέφοντας το ηλεκτρικό πατίνι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
En