Κακοκαιρία: Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Βίντεο)
Εικόνες απόλυτης καταστροφής στη Βάρη
Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης τέθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας μέχρι και τις 21 Απριλίου 2026
Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία που «χτύπησε» την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης 21/01. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις και άλλα προβλήματα, καθιστώντας αναγκαία την ενεργοποίηση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας. Η απόφαση ελήφθη από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Παπαευσταθίου, και θα ισχύσει για τρεις μήνες, από την ημέρα εκδήλωσης των φαινομένων έως και τις 21 Απριλίου 2026.
Διαβάστε: Κακοκαιρία: "Σάρωσε" την Άνω Γλυφάδα, κάτοικοι απελπισμένοι, μία νεκρή και δραματικές στιγμές - "Εφιάλτης" η επόμενη μέρα (Εικόνες & Βίντεο)
Τρομακτικές καταστροφές υπέστη το οδικό δίκτυο, υποδομές, αλλά και οχήματα πολιτών στην περιοχή της Βάρης. Οι εικόνες καταστροφής προέρχονται κυρίως από την οδό Αιγαίου και παραδρόμους.
Διαβάστε: Κακοκαιρία: "Σάρωσε" την Άνω Γλυφάδα, κάτοικοι απελπισμένοι, μία νεκρή και δραματικές στιγμές - "Εφιάλτης" η επόμενη μέρα (Εικόνες & Βίντεο)
En