Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου από, επίσης, ανηλίκους στον Άλιμο. Συγκεκριμένα, ένας 13χρονος στον Άλιμο έπεσε θύμα σοβαρής επίθεσης από ομάδα περίπου δέκα ανηλίκων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο οστό κάτω από το δεξί του μάτι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε: Άγριο ξύλο στη Λυκόβρυση: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια για την προτεραιότητα (Βίντεο)

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/01), γύρω στις 19:15, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων. Ο ανήλικος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

Για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, με στόχο την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.