Ανάρτηση για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με θύματα οπαδούς του ΠΑΟΚ, που σημειώθηκε χθες, Τρίτη (27/1), στη Ρουμανία, έκανε η Μαρία Καρυστιανού.

Διαβάστε: Τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: "Κόλλησε το Lane Assist, μπλόκαρε το τιμόνι" - Η σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα της τραγωδίας (Βίντεο)

Ειδικότερα, η Μαρία Καρυστιανού ανήρτησε μια φωτογραφία στο Facebook, που δημιούργησε μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, με 7 νέους που φορούν άσπρες και μαύρες μπλούζες με τη λέξη ΠΑΟΚ να κοιτούν τη Θεσσαλονίκη από ψηλά.

«Σήμερα σιωπή, η πόλη μας πενθεί», γράφει πάνω στη φωτογραφία η κ. Καρυστιανού, ενώ στη λεζάντα σημειώνει: «Θεέ μου….. όχι άλλο…».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για το τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης στον αυτοκινητόδρομο DN6 - E70, έναν από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της περιοχής, λίγα χιλιόμετρα μετά την πόλη Καρασέβες. Κατά τη διάρκεια προσπέρασης, το όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη νταλίκα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το βαν να διαλυθεί.

Έξι από τους επιβάτες σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ένας ακόμα υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στη Ρουμανία μετέβησαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως «όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα». «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Νομίζω, είναι συγκλονισμένοι, όχι μόνο εμείς που είχαμε και μία πολύ μεγαλύτερη σύνδεση με τα παιδιά. Νομίζω, όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα. Έχουν γίνει οι απαραίτητες επικοινωνίες με τις οικογένειες», είπε ο Μάριος Τσάκας, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ για τα μηνύματα συμπαράστασης από τις άλλες ομάδες είπε πως «είναι συγκινητικό μεν, αυτονόητο για μένα δε, γιατί σε μια τέτοια τραγωδία προφανώς δεν έχει χρώματα και μακάρι να μη συμβεί σε οπαδούς καμιάς ομάδας ποτέ ξανά».

Σύμφωνα με τις ρουμανικές Αρχές, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε προσπέραση σε ευθύ τμήμα του δρόμου. Κατά την επιστροφή στη λωρίδα του, το μίνι λεωφορείο συγκρούστηκε αρχικά με βυτιοφόρο που κινούνταν κανονικά. Από τη σύγκρουση εξετράπη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου προσέκρουσε με σφοδρότητα σε διερχόμενο φορτηγό (TIR).