Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Τρίκαλα, η κηδεία της Ελένης Κατσαρού, μιας εκ των πέντε εργαζομένων που έχασαν την ζωή τους κατά την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα».

Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποι της οικογένειάς της, που αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους Ελένη, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Σημειώνεται πως αυτήν την ώρα τελείται και η κηδεία της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη-Καραγιάννη, με τους δικούς της ανθρώπους να της αποχαιρετούν στον ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας Τρικάλων.

Τραγωδία στη "Βιολάντα": Το τελευταίο "αντίο" στα θύματα

Εχθές Πέμπτη, γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τις άλλες τρεις γυναίκες, την Σταυρούλα Μπουκουβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα που άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο της τραγωδίας.

Πλήθος κόσμου, με λουλούδια στα χέρια, έδωσε το παρών στις εκκλησίες όπου τελέστηκαν οι κηδείες των γυναικών σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Πίσω από τα δάκρυα κυριαρχούσε η απαίτηση για δικαιοσύνη.

6830858
6830863
6830864


6830810__1_
6830814
6830812
6830817



6830802
6830797