"Εξόρμηση" σε πάρκα και καταστήματα για τους Αθηναίους, λίγο πριν το "χτύπημα" της κακοκαιρίας (Εικόνες & Βίντεο)
Πλησιάζει η κακοκαιρία
Πολλοί ήταν οι Αθηναίοι πολίτες, που εκμεταλλεύτηκαν τις καλές σημερινές (31/01) καιρικές συνθήκες, την ώρα που η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Διαβάστε: Κακοκαιρία: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία, ποιες περιφέρειες βρίσκονται σε "red code"
Σύμφωνα, όμως, με την ΕΜΥ, η ηλιοφάνεια δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς σε λίγες ώρες η χώρα μας αναμένεται να αντιμετωπίσει ένα ακόμα κύμα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν και το λεκανοπέδιο. Από την ΕΜΥ εκδόθηκε, μάλιστα, και νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.
Κακοκαιρία: Ποιες θα επηρεαστούν σύμφωνα με την ΕΜΥ
Τα έντονα και με διάρκεια φαινόμενα που θα επικρατήσουν θα επηρεάσουν, σύμφωνα με την ΕΜΥ την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (1/2). Μάλιστα, για το λεκανοπέδιο έχει εκδοθεί πορτοκαλί προειδοποίηση, ενώ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας (02/02).
En