Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 27χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής σε ρέμα στη Νέα Πέραμο. Ο άνδρας είχε απαχθεί την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι του στην Ελευσίνα. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο 27χρονος δολοφονήθηκε με επτά σφαίρες. Η ταυτοποίησή του έγινε αρχικά από ένα τατουάζ και τα ρούχα που φορούσε, ενώ σήμερα αναμένεται και η επίσημη επιβεβαίωση μέσω DNA.

Διαβάστε: Δολοφονία στη Νέα Πέραμο: Από ένα τατουάζ αναγνωρίστηκε ο 27χρονος που έπεσε θύμα απαγωγής και βρέθηκε νεκρός σε ρέμα - Φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον 7 σφαίρες (Βίντεο)

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση της σορού, ώστε οι Αρχές να καταγράψουν με ακρίβεια τον αριθμό και τη φύση των τραυμάτων που έφερε το θύμα. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών και των συνθηκών της δολοφονίας.

Το parapolitika.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας εικόνες και βίντεο από το ρέμα στη Νέα Πέραμο, όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός άνδρας:

Σε αυτό το ρέμα δολοφονήθηκε ο 27χρονος στη Νέα Πέραμο - Τον δολοφόνησαν με 7 σφαίρες (Εικόνες)
se-auto-to-rema-dolofonithike-o-27hronos-sti-nea-peramo-ton-dolofonisan-me-7-sfaires-eikones__1_

Δολοφονία στη Νέα Πέραμο: Ο 27χρονος έχει βληθεί τουλάχιστον 7 φορές από όπλο

Ο 27χρονος Μανώλης Β. έχει βληθεί τουλάχιστον 7 φορές από όπλο, πιθανότατα πιστόλι, ενώ διά γυμνού οφθαλμού ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν το θύμα είχε ξυλοκοπηθεί, καθώς η σορός του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Πρόκειται για άτομο το οποίο είχε ερευνηθεί κατά το παρελθόν σε υπόθεση δολοφονίας ενός επιχειρηματία, αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του. Ο ίδιος δραστηριοποιούνταν ως επιχειρηματίας που νοίκιαζε εργατικό προσωπικό σε επιχειρήσεις. Προς το παρόν οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα εάν τα κίνητρα της δολοφονίας σχετίζονται με την επαγγελματική του δραστηριότητα ή με το οργανωμένο έγκλημα.

@parapolitika Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 27χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής σε ρέμα στη Νέα Πέραμο. Ο άνδρας είχε απαχθεί την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι του στην Ελευσίνα. Από τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι ο 27χρονος δολοφονήθηκε με επτά σφαίρες. Η ταυτοποίησή του έγινε αρχικά από ένα τατουάζ και τα ρούχα που φορούσε, ενώ σήμερα αναμένεται και η επίσημη επιβεβαίωση μέσω DNA. Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος #parapolitikagr #neaperamos #astynomia ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr


Το χρονικό

Η εξαφάνιση του 27χρονου είχε δηλωθεί στην Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου από τη σύζυγό του, η οποία, μάλιστα, παρέδωσε στις Αρχές και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τους, σύμφωνα με το οποίο τέσσερα άτομα τον επιβίβασαν με τη βία και πιθανότατα την απειλή όπλων σε ένα όχημα και εξαφανίστηκαν. Το όχημα, όπως προέκυψε από τις έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο και λόγω του παρελθόντος του 27χρονου άνδρα, αποφασίστηκε να μην εκδοθεί αίτημα αναζήτησης. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών, όλες αυτές τις ημέρες, βρισκόταν στο κενό.

Ο εντοπισμός της σορού του 27χρονου, την Κυριακή το μεσημέρι, σε ρέμα στη Νέα Πέραμο είναι ένα κρίσιμο στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η εξέταση μέσω γενετικού υλικού είναι αυτή που θα ξεκαθαρίσει την ταυτότητα του θύματος.