"Βομβαρδισμένο τοπίο" ο Αγιόκαμπος Λάρισας μετά την κακοκαιρία - Τι αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής (Βίντεο)
Δείτε το βίντεο
Πολλές είναι οι καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία στη Λάρισα, με την περιοχή του Αγιόκαμπου να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα
Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Λάρισα, με την περιοχή του Αγιόκαμπου να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Μάλιστα, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την απόγνωσή τους λέγοντας πως «έχουμε πλημμυρίσει τόσες φορές, πνιγόμαστε κάθε φορά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα έργα σε δύο χρόνια, όμως μέχρι τότε θα παθαίνουμε διαρκώς τα ίδια».
«Ζούμε με το φόβο τόσα χρόνια», ανέφερε άλλος κάτοικος για να προσθέσει: «Απελπισία, δεν έμεινε τίποτα, έχουμε 30 πόντους νερό μέσα στο σπίτι. Δεν έμεινε τίποτα, ούτε έπιπλα ούτε ηλεκτρικές συσκευές, τίποτα. Κάναμε δύο χρόνια να φτιάξουμε το σπίτι από την προηγούμενη πλημμύρα και τώρα πάλι τα ίδια, καταστροφή».
En