Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια. Πρόκειται για τον Αρμανίκ (Βαγγέλης) Ντ., ο οποίος αγνοείται από τις 27 Ιανουαρίου από την περιοχή της Ομόνοιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου την Τρίτη (03/02) και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Διαβάστε: Συναγερμός στον Κορυδαλλό: Εξαφάνιση δυο κοριτσιών 5 και 9 ετών

Εξαφανίστηκε 14χρονος από την Ομόνοια

Ο Αρμανίκ (Βαγγέλης) Ντ. έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρο φούτερ, μαύρο καπέλο και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 1160  00», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.