Συναγερμό σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 14χρονου από τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (03/02). Συγκεκριμένα, ο Αλί Μέγκαχεντ, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στους Ταγαράδες. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Διαβάστε: Κορυδαλλός: Βρέθηκαν στην Αλίαρτο τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Εξαφάνιση 14χρονου από δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων

Ο Αλί Μέγκαχεντ έχει ύψος 1,60 μέτρων είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».