Η σφοδρή κακοκαιρία «σαρώνει» τη Κέρκυρα με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο νησί να προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο δρόμος στην παραλιακή της Γαρίτσας έκλεισε καθώς έχει πλημμυρίσει λόγω των ισχυρών ανέμων που φτάνουν μέχρι και τα 10 μποφόρ, με αποτέλεσμα να αυτοκίνητα να αδυνατούν να τον διασχίσουν.

Διαβάστε: Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες & πότε επηρεάζεται η Αττική - Έρχονται βροχές, χαλαζοπτώσεις και αφρικανική σκόνη (Χάρτες & Βίντεο)

Παράλληλα, η πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για πτώσεις δέντρων, ενώ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και οι φωτεινοί σηματοδότες. Επιπλέον, σύμφωνα με τοπικά μέσα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στις πτήσεις. Συγκεκριμένα, μία πτήση χρειάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους μέχρι να καταφέρει να προσγειωθεί.