Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα: Νεκρός 42χρονος που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αυτοκίνητό του
Νέα τραγωδία
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι βάθους περίπου δύο μέτρων, στο οποίο υπήρχε νερό
Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στον δρόμο από Μεσοπόταμο προς Καστρί, στην περιοχή της Πάργας, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι βάθους περίπου δύο μέτρων, στο οποίο υπήρχε νερό.
Διαβάστε: Τροχαίο δυστύχημα στο Πικέρμι: Νεκρός ένας πεζός - Η μηχανή "καρφώθηκε" σε βενζινάδικο (Εικόνες & βίντεο)
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβισαν από το όχημα έναν 42χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Για το περιστατικό σήμανε άμεσα κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο και η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.).
Διαβάστε: Τροχαίο δυστύχημα στο Πικέρμι: Νεκρός ένας πεζός - Η μηχανή "καρφώθηκε" σε βενζινάδικο (Εικόνες & βίντεο)
En