Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις, ο ένας 15χρονος, για τη δολοφονία του ηλικιωμένου με 15 μαχαιριές - Μπήκαν να του ζητήσουν χρήματα (Βίντεο)
Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία
Στυγερή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, όπου τρία άτομα συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ για την δολοφονία ηλικιωμένου άνδρα, που εντοπίστηκε νεκρός με 15 μαχαιριές στο σπίτι του
Ο ηλικιωμένος φέρεται να έφερε αντίσταση και να τον σκότωσαν με πολλές μαχαιριές στο σημείο όπου τον εντόπισε ο αδερφός του. Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε τους τρεις φερόμενους δράστες για ανάκριση, ενώ ανήλικος 15χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι τον δολοφόνησαν με μαχαίρι. Η άμεση προσαγωγή ήρθε λόγω της καταγγελίας του θύματος ότι του έκλεψαν την τραπεζική κάρτα στη λαϊκή αγορά. Βάσει των αγορών που πραγματοποίησαν οι τρεις νεαροί σε καταστήματα της πόλης και από κάμερες, ταυτοποιήθηκαν.
Αλεξανδρούπολη: Πώς ήρθε η ομολογία του 15χρονου για το στυγερό έγκλημα
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης αναζήτησαν και προσήγαγαν τους δράστες, με τον 15χρονο να φέρεται να ομολογεί αμέσως και να παραδέχεται πως αυτοί δολοφόνησαν τον ηλικιωμένο.
En