Αγρίνιο: Στο Καραμανδάνειο μεταφέρθηκαν νεογέννητα δίδυμα λόγω επιπλοκών ίωσης
Η κατάστασή τους αξιολογείται διαρκώς
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν νεογέννητα δίδυμα από το Αγρίνιο, μετά από επιπλοκές που τους προκάλεσε μια ίωση
Στην Πάτρα και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων χρειάστηκε να μεταφερθούν νεογέννητα δίδυμα -ηλικίας μόλις 17 ημερών- από το Αγρίνιο, μετά από επιπλοκές που παρουσίασαν λόγω ίωσης. Αρχικά, τα νεογέννητα δίδυμα μεταφέρθηκαν χθες (15/02) στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές λόγω ίωσης, εμφανίζοντας, μάλιστα, αναπνευστικά προβλήματα.
Διαβάστε: Συναγερμός στο Αγρίνιο: Αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με το sinidisi.gr, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή των νεογέννητων διδύμων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. Σημειώνεται πως η κατάστασή τους αξιολογείται διαρκώς, ενώ θα παραμείνουν νοσηλευόμενα μέχρι η πορεία της υγείας τους να τους επιτρέψει να πάρουν εξιτήριο.
En