Όπως βλέπετε από την εικόνα που μεταφέρει το parapolitika.gr στη Λεωφόρο Κηφισού επικρατεί ένα πραγματικό κουμφούζιο, μετά και το κλείσιμο πέντε εισόδων της Αττικής Οδού λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στη σήραγγα Λιοσίων. Τούτη τη στιγμή μέχρι και το τέλος της εβδομάδας πραγματοποιείται αυτοψία και εργασίες στην περίφημη πια σήραγγα Λιοσίων. Οι πληροφορίες που καταφθάνουν στο parapolitika.g κάνουν λόγο για προσπάθεια εκτίμησης της ζημιάς που έχει προκληθεί πιθανότατα από τη φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών.

Η επιβάρυνση είναι σημαντική λόγω της έντονης βιομηχανικής δραστηριότητας και των εταιρειών logistics στην περιοχή. Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν τηρήθηκε επακριβως το χρονοδιάγραμμα των συντηρήσεων καθώς oι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στην οροφή της εν λόγω σήραγγας έχει διαφανεί ο οπλισμός του σκυροδέματος. Τώρα, έπειτα από επικοινωνία μας τόσο με την Τροχαία όσο και με στελέχη του υπουργείου ΠτΠ συστήνεται ψυχραιμία στους οδηγούς, την ώρα που η μόνη προφανής δίοδος από τη Δυτική Αττική προς το υπόλοιπό της είναι η Λεωφόρος Αθηνών. Εκεί η Τροχαία έχει τοποθετήσει μεγάλη μέρος της δύναμής της προκειμένου να επιταχύνει τη ροή των οχημάτων. Παράλληλα συστήνεται στους πολίτες, όπου είναι εφικτό να χρησιμοποιούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω οχηματοπορείας των ταξί

Λόγω οχηματοπορείας ταξί που πρόκειται να εκκινήσει, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διαδρομή: Λεωφόρος Αθηνών – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – Πατησίων – Λεωφόρος Αλεξάνδρας – Ζαχαρώφ – Λεωφόρος Μεσογείων.