Συναγερμός στις Αρχές σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (24/02), μετά από έκρηξη που σημειώθηκε έξω από πολυκατοικία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι σε κτίριο.


Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι σε χώρο αντιεξουσιαστών

Αναλυτικότερα, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:30 από γκαζάκι, έξω από πολυκατοικία επί της οδού Αγίας Τριάδος. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην τζαμαρία και το στόρι του ισογείου, καθώς και ζημιές και σε σταθμευμένο όχημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, o χώρος χρησιμοποιείται ως στέκι από άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.



Η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής: "Τρομάξαμε πάρα πολύ"

Όπως ανέφερε ένοικος διπλανής πολυκατοικίας: «Γύρω στις 04:20, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Είπαμε βόμβα, κάτι έγινε. Βγήκαμε όλοι στα μπαλκόνια αλλά δεν καταλάβαμε τι έγινε, Τώρα που βγήκα έξω είδα τι έγινε. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ δυνατός ο θόρυβος».



Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση.

Δείτε εικόνες:

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι σε χώρο αντιεξουσιαστών
ekrixa-thessaloniki-gkazaki__2__