Παύλος Ασλανίδης για Τέμπη: "Ζητάμε δικαιοσύνη" - Όσα είπε στην ομιλία του με αφορμή τη "μαύρη" επέτειο (Βίντεο)
Τρία χρόνια από το πολύνεκρο δυστύχημα
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Παύλος Ασλανίδης μίλησε στο Σύνταγμα, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
«Ζητάμε δικαιοσύνη, γιατί δεν υπάρχει μέλλον, δημοκρατία, πατρίδα χωρίς δικαιοσύνη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών Παύλος Ασλανίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σύνταγμα, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την «μαύρη» εκείνη μέρα, που σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Όπως τόνισε απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως στο έγκλημα που κόστισε τόσες ζωές αθώες ζωές».
Όπως τόνισε απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως στο έγκλημα που κόστισε τόσες ζωές αθώες ζωές».
En