avatar

Ανεμολόγιο
Κωνσταντίνος Λαβίθης

Parapolitika Logo
Engilsh parapolitika.gr En

Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • THE TIMES
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • PARAPOLITIKA TV
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • THE TIMES
  • STORIES
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • MEDIA
  • Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ
  • ΣΤΗΛΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΚΙΤΣΑ
  • PODCAST
  • AUTO
  • ΖΩΗ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΖΩΔΙΑ
  • ANIMALL
  • PARAPOLITIKA TV
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ανεμολόγιο

    Κωνσταντίνος Λαβίθης
  • Παραπολιτικά | Ειδήσεις - Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
  • Ελλάδα
  • Πάνω από 40 Χρόνια στην ITB: Ο Όμιλος Δερβένη της Σκιάθου Πρεσβευτής του Τουρισμού

Πάνω από 40 Χρόνια στην ITB: Ο Όμιλος Δερβένη της Σκιάθου Πρεσβευτής του Τουρισμού

Όλες οι λεπτομέρειες

Ο όμιλος έδωσε και φέτος το «παρών» στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin 2026, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Messe Berlin και συγκεντρώνει επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο

17725666621650401442_-696x373_jpg
ΕΛΛΑΔΑ 05.03.2026 21:00
Parapolitika Newsroom

Με παρουσία που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, ο Όμιλος Δερβένη συνεχίζει να συμμετέχει σταθερά στις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις του τουριστικού κλάδου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και διατηρώντας επαφή με συνεργάτες και επαγγελματίες του χώρου. Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος έδωσε και φέτος το «παρών» στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin 2026, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Messe Berlin και συγκεντρώνει επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή του Ομίλου εντάσσεται στη διαχρονική παρουσία του στη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία ξεκίνησε ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης, ο Όμιλος Δερβένη παρουσίασε τις ξενοδοχειακές του μονάδες Skiathos Palace Hotel και Alkyon Hotel Skiathos, οι οποίες λειτουργούν στη Σκιάθος και απευθύνονται κυρίως σε επισκέπτες από ευρωπαϊκές αγορές. Στόχος της συμμετοχής ήταν η συνέχιση της συνεργασίας με υφιστάμενους συνεργάτες, καθώς και η διερεύνηση νέων επαγγελματικών επαφών με φορείς του διεθνούς τουριστικού τομέα.

Τον Όμιλο εκπροσώπησαν ο κ. Πέτρος Δερβένης και η Διευθύντρια Πωλήσεων κα. Έφη Διαμαντή, οι οποίοι συμμετείχαν σε προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στη συνεργασία για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς και στην εξέλιξη της ζήτησης από αγορές της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με συνεργάτες από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, χώρες από τις οποίες προέρχεται σημαντικό μέρος των επισκεπτών της Σκιάθου. Παράλληλα εξετάστηκαν δυνατότητες διεύρυνσης της παρουσίας των ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου σε νέες αγορές, μέσα από επαφές με επαγγελματίες του τουριστικού τομέα.

Η μακρόχρονη συμμετοχή του Ομίλου Δερβένη στην ITB αποτελεί μέρος της ευρύτερης παρουσίας του στη διεθνή τουριστική αγορά, μέσα από την οποία διατηρεί συνεργασίες με επαγγελματίες του κλάδου και παρακολουθεί τις τάσεις που διαμορφώνονται στον τουρισμό. Μέσα από αυτές τις επαφές συνεχίζεται η επαγγελματική δικτύωση που έχει αναπτυχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, με σημείο αναφοράς τη φιλοξενία επισκεπτών στη Σκιάθο.

Πηγή: skiathoslife.gr

TAGS:

  • #Τουρισμός
  • #Έκθεση
  • #Ειδήσεις Βερολίνο
  • #Σκιάθος
Logo Ακολουθήστε το parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση
Logo Ακολουθήστε μας στο facebook
Logo Ακολουθήστε μας στο twitter

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

tourismos_rekor
ΕΛΛΑΔΑ 09.03.2023 20:14
PARAPOLITIKA NEWSROOM

DW: «Χρυσό» καλοκαίρι της Ελλάδας στον τουρισμό – Η ισχυρή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο

skiathos
ΕΛΛΑΔΑ 30.05.2021 11:51
PARAPOLITIKA NEWSROOM

Σκιάθος: Υποδοχή εκατοντάδων τουριστών με όλα τα μέτρα ασφάλειας

hruvfisfghodfcrogfxo
ΕΛΛΑΔΑ 07.03.2019 16:36
PARAPOLITIKA NEWSROOM

Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Logo
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • THE TIMES
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • PARAPOLITIKA TV
  • VIRAL
  • QUIZ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
©PARAPOLITIKA 2026 ALL RIGHTS RESERVED

Μέλος του:

ATCOM