Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/3) στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, όταν ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε από τη σκηνή σε κενό περίπου τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfu TV News, το παιδί έπεσε στο κενό που βρισκόταν δίπλα στη σκηνή του θεάτρου. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, το σημείο φέρεται να ήταν καλυμμένο μόνο με ένα πανί. Παρά τη σοβαρότητα του περιστατικού, το κορίτσι στάθηκε τυχερό, καθώς σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με κάταγμα στη λεκάνη.

Διαβάστε: Πειραιάς: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο (Βίντεο)

Μιλώντας στο Corfu TV News, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σπύρος Λεοντάρης ανέφερε ότι το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα της απονομής των βραβείων, όταν το παιδί αποχωρούσε από τη σκηνή κατεβαίνοντας τα σκαλιά. Όπως υποστήριξε, στο κάτω μέρος της σκηνής υπήρχαν προστατευτικές κορδέλες, σήμανση και καρέκλες στο σημείο όπου υπήρχε το κενό.

Ο ίδιος δήλωσε βαθιά συγκλονισμένος από το περιστατικό και ευχήθηκε το παιδί να αναρρώσει σύντομα. Στο νοσοκομείο επισκέφθηκε τη 13χρονη και ο αντιδήμαρχος Ν. Βράδης, ο οποίος ανέφερε ότι ευτυχώς αποφεύχθηκε το χειρουργείο.