Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τη δράση του 39χρονου ο οποίος είχε κάνει άνω κάτω τα καταστήματα στα Νότια Προάστια, προχωρώντας συνολικά και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα σε 21 διαρρήξεις. Το parapolitika.gr εξασφάλισε βίντεο από τη δράση του και φαίνεται ξεκάθαρα ο 39χρονος να σπάει τζαμαρίες και να «μπουκάρει» σε καταστήματα εστίασης, σε κομμωτήρια και άλλα, προκαλώντας όχι μόνο φθορές αλλά αρπάζοντας χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές. Μέσα στο τελευταίο διάστημα o εν λόγω άνδρας κατάφερε ν’ αποσπάσει περίπου 7.400 ευρώ.

Η σύλληψη του 39χρονου που είχε "ρημάξει" τα Νότια Προάστια

Ο 39χρονος συνελήφθη μαζί με μια 47χρονη, το βράδυ της Τρίτης (17/3) στο Παλαιό Φάληρο – και μάλιστα από καθαρή σύμπτωση, κατά τη διάρκεια ελέγχου από περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το όχημα στο οποίο επέβαιναν και το σταμάτησαν για έλεγχο. Αυτό που βρήκαν στο εσωτερικό του «ξεδίπλωσε» όλη τη δράση τους:

*πλήθος κοσμημάτων

*διάφορα προϊόντα

*χρηματικό ποσό 920 ευρώ

Οι δύο επιβάτες προσήχθησαν και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.