Σε ύφεση η φωτιά κοντά στα Μάλγαρα: Παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω καπνού (Βίντεο)
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Φωτιά σε ξερά χόρτα κοντά στα Μάλγαρα έκλεισε και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (26/03) δίπλα στην Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, κοντά στην περιοχή των Μαλγάρων. Λόγω της φωτιάς, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά περιορίζεται σε ξερά χόρτα και καλαμιές στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε: Φωτιά σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Κάηκε ολοσχερώς (Βίντεο)
Διαβάστε: Φωτιά σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη - Κάηκε ολοσχερώς (Βίντεο)
Στο σημείο έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα. Κλειστή παραμένει η ΠΑΘΕ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί για να εκτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων.
#Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 26, 2026
En