Κρήτη: Νεαροί εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη τα ξημερώματα - Το αυτοκίνητό τους "κόλλησε" στα χιόνια
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Η περιπέτεια για τους τρεις νεαρούς στον Ψηλορείτη στην Κρήτη ξεκίνησε όταν το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε στα χιόνια
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/3) στην Κρήτη, όταν τρεις νεαροί εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη, καθώς το αυτοκίνητό τους «κόλλησε» στα χιόνια.
Διαβάστε: Σοκ στην Ιεράπετρα: Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε 21χρονος
Τελικά, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι τρεις νεαροί απεγκλωβίστηκαν χωρίς προβλήματα. Περίπου στις 6:30 το πρωί, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων για τυπικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετωπίζουν κανένα ζήτημα υγείας.
Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
Διαβάστε: Σοκ στην Ιεράπετρα: Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε 21χρονος
Κρήτη: Νεαροί εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη όταν το αυτοκίνητό τους "κόλλησε" στα χιόνια
Συγκεκριμένα, η περιπέτεια για τους τρεις νεαρούς, ηλικίας ηλικίας 24, 25 και 27 ετών ξεκίνησε όταν εγκλωβίστηκαν στα χιονισμένο βουνό, στην περιοχή του Λάκκου Μυγερού. Το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε μέσα στο χιόνι λίγο μετά τις 4:00 π.μ. και στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα όχημα καθώς και αστυνομικοί.Τελικά, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι τρεις νεαροί απεγκλωβίστηκαν χωρίς προβλήματα. Περίπου στις 6:30 το πρωί, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων για τυπικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετωπίζουν κανένα ζήτημα υγείας.
Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
En