Ένα βίντεο μέσω από το οποίο θέλει να στείλει ένα μήνυμα κατά του bullying και του σχολικού εκφοβισμού έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, στο βίντεο που ετοίμασε η Ελληνική Αστυνομία για την ευαισθητοποίηση του κοινού, εμφανίζεται ένας αστυνομικός να κρατά με λουρί ένα μικρό περιπολικό, το οποίο εμφανίζεται επιθετικό και κινείται απειλητικά σε βάρος δύο μεγαλύτερων αστυνομικών οχημάτων τύπου τζιπ.

Διαβάστε: Bullying: Η "ακτινογραφία" ενός αποτρόπαιου φαινομένου - Συστηματικές και ολιστικές παρεμβάσεις θα το μείωναν, αναφέρει η ψυχολόγος Μάγια Αλιβιζάτου στα Παραπολιτικά

«Το bullying δεν έχει μέγεθος. Έχει όμως πάντα συνέπειες», γράφει στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει το βασικό μήνυμα της καμπάνιας: «Δεν είναι πλάκα. Είναι βία. Σταμάτα να είσαι θεατής. Η δύναμη κρύβεται στο να σπάσεις τη σιωπή».

Δείτε το βίντεο της ΕΛΑΣ κατά του bullying: