Χειροπέδες πέρασαν λιμενικοί σε έναν 30χρονο στον Πειραιά, ο οποίος πιάστηκε με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης την ώρα που πήγαινε να επιβιβαστεί σε πλοίο. Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι στον κεντρικό επιβατικό λιμένα, όταν στελέχη του Λιμενικού, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «ΚΕΛΥ», έκαναν ελέγχους για ναρκωτικά.

Διαβάστε: Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρός 63χρονος που έπεσε στο κενό από πολυκατοικία


Πειραιάς: Προσπάθησε να το σκάσει ο 30χρονος

Ο 30χρονος, μόλις κατάλαβε ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, προσπάθησε να το σκάσει για να αποφύγει τον έλεγχο, όμως δεν τα κατάφερε. Οι λιμενικοί τον ακινητοποίησαν μέσα στο λιμάνι και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 515,6 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα και στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με λεπίδα 10 εκατοστών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, η αξία των ναρκωτικών που είχε στην κατοχή του κυμαίνεται από 26.000 έως 52.000 ευρώ.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ κατασχέθηκαν τόσο η ποσότητα της κοκαΐνης –που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους– όσο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Πειραιάς: Τον "μύρισε" ο σκύλος και το ’βαλε στα πόδια με μισό κιλό κοκαΐνη στην τσέπη