Ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα χθες, Μεγάλη Δευτέρα (6/4), στον Πειραιά, όπου ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις δύο ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι αφού την δάγκωσε σκύλος.

Διαβάστε: Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου: Βρέφος 4 μηνών έφυγε από τον θάλαμο νοσηλείας του και επέστρεψε σε κρίσιμη κατάσταση

Ειδικότερα, το ανήλικο παιδί, διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, με καταγωγή από την Ολλανδία, και εισήλθε σε δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν σκύλος, ο οποίος τη δάγκωσε και την τραυμάτισε στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα κατά τις 16:50, στην οδό Μαρίας Χατζηκυριακού 126Α, εντός διαμερίσματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της ανήλικης.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφιά», συνοδεία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ η γιαγιά συνελήφθη και προσήχθη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου.