Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 15χρονο και του πήραν την μπλούζα της ομάδας του που φορούσε
Τρεις συλλήψεις
Ο 15χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης από συνομήλικό του κι έναν 20χρονο, οι οποίοι του αφαίρεσαν μπλούζα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης
Νέο επεισόδιο με οπαδικό υπόβαθρο σημειώθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, με έναν 15χρονο να καταγγέλλει ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από συνομήλικό του κι έναν 20χρονο, οι οποίοι του αφαίρεσαν μπλούζα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης.
Διαβάστε: Νίκαια: 42χρονος συνελήφθη για απάτες με "επενδύσεις" σε κρυπτονομίσματα άνω των 376.000 ευρώ
Οι δυο καταγγελλόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου -εκ των φερόμενων δραστών, για παραμέληση εποπτείας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8/04, ενώ ο 15χρονος καταγγέλλων κατέθεσε πως δέχθηκε σφαλιάρα στο πρόσωπο.
Διαβάστε: Νίκαια: 42χρονος συνελήφθη για απάτες με "επενδύσεις" σε κρυπτονομίσματα άνω των 376.000 ευρώ
Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο
Οι δυο καταγγελλόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. Επιπλέον, συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου -εκ των φερόμενων δραστών, για παραμέληση εποπτείας.Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 8/04, ενώ ο 15χρονος καταγγέλλων κατέθεσε πως δέχθηκε σφαλιάρα στο πρόσωπο.
En