Περιστατικό βανδαλισμού σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (8/4) στα Χανιά, καθώς παιδική χαρά μπήκε στο στόχαστρο εφήβων, οι οποίοι τη βανδάλισαν. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σούδα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε: Κύκλωμα τηλεφωνικών απατών στα Χανιά: Πώς δρούσε η καλοστημένη οργάνωση που "ξάφριζε" πολίτες - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι "λογιστών" και "υπαλλήλων" ΕΦΚΑ

Χανιά: Νεαροί βανδάλισαν παιδική χαρά και τη μετέτρεψαν σε... πεδίο μάχης (Εικόνες & Βίντεο)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεαροί μετέτρεψαν για μια ακόμα φορά την παιδική χαρά στην πάνω Σούδα, σε «πεδίο μάχης» βάζοντας φωτιά, πετώντας δυναμιτάκια και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23.30 και κράτησε πάνω από μία ώρα, αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά.

Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο επικίνδυνη, καθώς έπνεαν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή και θα μπορούσε η φωτιά εύκολα να επεκταθεί. Ευτυχώς, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς επίσης και της Αστυνομίας. Προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο δήμος Χανίων.

Όπως προαναφέρθηκε, η χθεσινή, δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παιδική χαρά μπαίνει στο στόχαστρο εφήβων, καθώς μετατρέπεται συχνά σε τόπο συνάθροισης νεαρών βανδάλων, με αποτέλεσμα να την «πληρώνουν» χωρίς να φταίνε, οι κάτοικοι της γειτονιάς.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

xania-vandalisos-paidiki-xara-souda__3_
xania-vandalisos-paidiki-xara-souda__2_
xania-vandalisos-paidiki-xara-souda__1_




Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr