Απίστευτο τροχαίο στη Ρόδο: Μπετονιέρα 33 τόνων "μπούκαρε" σε αυλή σπιτιού και αναποδογύρισε - Δεν "έπιασαν" τα φρένα, είπε ο οδηγός (Εικόνα)
Δεν τραυματίστηκε ο οδηγός
Μια μπετονιέρα 33 τόνων κατέληξε αναποδογυρισμένη σε αυλή σπιτιού στην Ρόδο, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Ρόδο, όταν μια μπετονιέρα 33 τόνων «εισέβαλε» σε αυλή σπιτιού. Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04) στην περιοχή Τρεις, όταν ο οδηγός της μπετονιέρας γεμάτης σκυρόδερμα, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε αυλή σπιτιού, όπου και εν τέλει το όχημα αναποδογύρισε. Ευτυχώς από το σοβαρό συμβάν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο.
Διαβάστε: Κόρινθος: Άνοιξε τρύπα στο δρόμο στο πέρασμα μπετονιέρας - Απίστευτη κατάρρευση οδοστρώματος (Βίντεο)
Ρόδος: Δεν "έπιασαν" τα φρένα της μπετονιέρας
Ευτυχώς από το σοβαρό συμβάν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο. Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα από μόνος του. Ο ίδιος αποκάλυψε σε συναδέλφους του πως δεν «έπιασαν» τα φρένα. Τότε επιχείρησε να μειώσει ταχύτητα και να τραβήξει το χειρόφρενο προκιμένου να βγει από την στροφή με ασφάλεια. Ωστόσο, τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε αυλή σπιτιού.
Η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος -το οποίο φτάνει τους 33 τόνους- αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ώρες. Στην περίπτωση που ειδικό γερανοφόρο όχημα δεν μπορέσει να το απομακρύνει, τότε θα ξεκινήσουν διαδικασίες για τον τεμαχισμό του.
Παράλληλα, την συμπαράσταση τους στον συνάδελφο οδηγό της μπετονιέρας εξέφρασε σε ανακοίνωση του το σωματείο Οδηγών Χειριστών και λοιπών ειδικοτήτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», στελέχη του οποίου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείου του τροχαίου. Επιπλέον, στο σημείο έσπευσαν οχήματα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αλλά και αστυνομία για τη συνδρομή βοήθειας.
En