Θρίλερ στο Νέο Κόσμο: Συναγερμός για 55χρονο άνδρα που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του - Φέρεται να έχει όπλο και να είναι χρήστης ναρκωτικών
Καταγγελία της μητέρας του ότι την χτύπησε
O 55χρονος κλειδώθηκε στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο μετά από αναφορές ότι χτύπησε την 81χρονη μητέρα του
Συναγερμός έχει σημάνει στον Νέο Κόσμο, έπειτα από περιστατικό με ταμπουρωμένο άνδρα σε διαμέρισμα. Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης όταν σύμφωνα με την καταγγελία μίας 81χρης γυναίκας, ο γιος της την χτύπησε και στη συνέχεια ο 55χρονος ταμπουρώθηκε, στο σπίτι τους, στο Νέο Κόσμο.
Νέος Κόσμος: Χρήστης ναρκωτικών και με ψυχολογικά πρόβλήματα ο 55χρονος
Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το σπίτι του Νέου Κόσμου και να καλέσει την Αστυνομία στις 18.30 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ίδια, μέσα στο σπίτι υπάρχει και όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είπε ότι ο 55χρονος γιος της, είναι χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον 55χρονο να βγει από το σπίτι.
En