Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιόητας σχετικά με τη δράση του Νίκου Μαζιώτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί γιάφκα σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα το DNA του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και άλλων συνεργατών του.

Οι έρευνες, είχαν επικεντρωθεί εδώ και εβδομάδες στην περιοχή των Πατησίων και οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν πριν απο περίπου μία εβδομάδα να φθάσουν στο διαμέρισμα όπου ο Νίκος Μαζιώτης και οι συνεργοί του είχαν στήσει το κρησφύγετο του Επαναστατικού Αγώνα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα εντοπίστηκε πριν περίπου μια εβδομάδα, όμως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν μπήκαν μέσα αλλα ισχυρές δυνάμεις το παρακολουθούσαν διακριτικά. 

Απο πληροφορίες και ύστερα απο διακριτική εποπτεία οικηματος, το οποίο ειχε παρουσιαστεί "έντονη κινητικότητα" με παρουσία ατόμων τα οποια έχουν απασχολήσει και εξετάζονται για επαφές και συμμετοχη σε τρομοκρατικές δράσεις, ελέγχθηκε από τη ΔΑΕΕΒ. Το διαμερισμα φέρεται να χρησιμοποιούσε καταζητούμενος συνεργός του Ν.Μαζιώτη ενώ εμφανίζει εικόνα  "εγκατάλειψης" ( είναι άδειο). Δείγμα DNAκού υλικού έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Στόχος ήταν να δουν αν η Πώλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος του Ε.Α επισκεπτόταν το διαμέρισμα – γιάφκα όμως όταν διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται κανείς να το επισκεφθεί μπήκαν μέσα. 

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ αναμενονται ανακοινώσεις απο την ΕΛ.ΑΣ.