Το "νησί των ανέμων", η Μύκονος διατηρούσε πάντα την πρωτιά στη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό φαίνεται και στο βίντεο που γυρίστηκε  το 1992 και δείχνει τις μερικά από πιο διάσημα κλαμπ του νησιού, που άφησαν εποχή και έγραψαν την δική τους ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση.

Στο βίντεο που ανέβασε το Mykonos Live Tv ο χρόνος γυρίζει 22 χρόνια πίσω. H περιήγηση ξεκινάει από τα μπαρ Caprice και Gallery που βρίσκονται στο ωραιότερο σημείο της Χώρας, στην Μικρή Βενετία. Ειδικά, το πρώτο αποτελούσε ανέκαθεν the place to be από το ηλιοβασίλεμα μέχρι το ξημέρωμα. Στην συνέχεια, η κάμερα προχωράει στα... ενδότερα της Χώρας συναντώντας μεταξύ άλλων το κλασικό Irish Bar, το Scandinavian Bar-Disco που συγκέντρωνε και εξακολουθεί να συγκεντρώνει clubbers από όλο τον κόσμο, και τα μπαρ Μαντώ, Icaros και Pierros που αποτελούσαν διεθνείς πόλους έλξης των απανταχού απελευθερωμένων ομοφυλόφιλων.

Έχουν αφήσει εποχή τα σώου των drag queens στο Icaros, όπως και τα μυθικά πάρτυ στο Pierros όπου συνωστίζονταν σχεδιαστές μόδας όπως ο Ζαν Πωλ Γκωτιέ, γαλαζοαίματοι, πλέιμποϋ με μαυρισμένα και γραμωμένα κορμιά και διάσημοι πάσης φύσεως. Η νυχτερινή περιπλάνηση ολοκληρώνεται στο εσωτερικό του πιο underground κλαμπ της Μυκόνου, του Μad, που θεωρούνταν ο ναός της ηλεκτρονικής μουσικής. Κοινός παρονομαστής σε σχέση με το σήμερα; Όπως τότε έτσι και τώρα τα σοκάκια και τα μπαρ είναι πλημμυρισμένα από κόσμο που καταφθάνει στην Μύκονο για να απολαύσει την έντονη νυχτερινή ζωή της.

Δείτε το..