Άγιοι Ανάργυροι: Σε αυτό το σπίτι βρέθηκαν τα τρία παιδιά που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" (Εικόνες & Βίντεο)
Νέα σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης ανηλίκων
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη δύο γονέων, ενός 36χρονου και μιας 31χρονης, οι οποίοι διέμεναν στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους
Μετά την αστυνομική παρέμβαση, τα τρία αδελφάκια απομακρύνθηκαν από το περιβάλλον αυτό και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για εξετάσεις και προληπτική φροντίδα.
Την ίδια στιγμή, γείτονες και συγγενείς του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια κατάσταση ακραίας φτώχειας, η οποία είχε εγκλωβίσει την οικογένεια σε ένα αδιέξοδο. Όπως περιγράφουν, ζουν με έναν μισθό του πατέρα, ενώ πρόσφατα κόπηκε ένα επίδομα που λάμβαναν.
Το περιστατικό έρχεται στο φως μόλις λίγα 24ωρα μετά την παρόμοια υπόθεση στο Περιστέρι, όπου έξι παιδιά ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, με ακαθαρσίες σε δώμα πολυκατοικίας.