Φυλακές Κορυδαλλού: Επιχείρηση του ελληνικού FBI - Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα
Σχηματίστηκαν δικογραφίες
Στο πλαίσιο των ερευνών στις Φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, λόγος για τον οποίο σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών έγκλειστων
Αστυνομική επιχείρηση από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Eλληνικό FBI) πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, στις Φυλακές Κορυδαλλού. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., οι οποίοι παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνες σε επτά κελιά και 18 έγκλειστους.
Διαβάστε: Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατούμενους και εκβίαζε τις οικογένειές τους (Βίντεο)
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, λόγος για τον οποίο σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών έγκλειστων, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την προμήθεια κρατουμένου σε κατάστημα κράτησης με κινητό τηλέφωνο. Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
En