Γωγώ Μαστροκώστα: Bαρύ πένθος στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατό της - Η ταφή δίπλα στον πατέρα της
Η εξόδιος ακολουθία στο Ελληνικό
Στο αγαπημένο της ξωκλήσι, δίπλα στον πατέρα της, θα γραφτεί ο επίλογος για τη Γωγώ Μαστροκώστα με την ταφή της να έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία στενών συγγενών
Διαβάστε: Γωγώ Μαστροκώστα: "Την πήρε ο Κύριος και ελευθερώθηκε", λέει συγκινημένη η κουμπάρα της (Βίντεο)
Γωγώ Μαστροκώστα: Bαρύ πένθος στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο της
Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε βαθιά τη γενέτειρά της, όπου οι κάτοικοι μοιράζονται τις αναμνήσεις τους μέσω της εκπομπής Live News. Όσοι τη γνώριζαν από τα παιδικά της χρόνια στο Ευηνοχώρι μιλούν για την καλοσύνη και την αξιοπρέπειά της. «Ένας εξαίρετος άνθρωπος "έφυγε" από το χωριό μας. Ήταν μια νέα γυναίκα γεμάτη ζωή. Ήταν ένα δικό μας παιδί. Πήγαινε σχολείο μαζί με τον άντρα μου. Πάλεψε με δύναμη και αξιοπρέπεια», ανέφεραν συγκινημένοι κάτοικοι της περιοχής.
Η εξόδιος ακολουθία στο Ελληνικό
Πριν από τη μεταφορά της σορού στην ιδιαίτερη πατρίδα της, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα μπορέσουν να της πουν το τελευταίο αντίο στην Αττική. Η εξόδιος ακολουθία για τη Γωγώ Μαστροκώστα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 27 Μαΐου, στο Ελληνικό, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να την αποχαιρετήσει.
En