Σοβαρή υπόθεση αρπαγής και ξυλοδαρμού ανηλίκου διερευνούν οι Αρχές στην Πάτρα, με θύμα έναν 12χρονο αλλοδαπό ινδικής καταγωγής και φερόμενους δράστες τέσσερα άτομα, εκ των οποίων έχει ήδη ταυτοποιηθεί ένας 19χρονος Έλληνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν τον ανήλικο και να τον ανάγκασαν με τη βία να επιβιβαστεί σε όχημα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 12χρονος μεταφέρθηκε στην περιοχή των Μποζαΐτικων, όπου δέχθηκε επίθεση με γροθιές και χτυπήματα, με αποτέλεσμα να υποστεί σωματικές βλάβες.

Διαβάστε: Μεσολόγγι: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από επίθεση με κατσαβίδι

Πάτρα: Πιθανό ρατσιστικό κίνητρο εξετάζει η αστυνομία για την επίθεση

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε καταγγελίες ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δράστες προκάλεσαν έγκαυμα στον ανήλικο, σβήνοντας τσιγάρο στο σώμα του. Παράλληλα, φέρεται να εκτοξεύθηκαν υποτιμητικά σχόλια με βάση την εθνικότητα του παιδιού, στοιχείο που εξετάζεται από τις Αρχές ως πιθανό ρατσιστικό κίνητρο.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει έναν 19χρονο ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων τριών δραστών που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.