Καίτη Φίνου: Το "αντίο" της στον Άγγελο Αντωνόπουλο - "Υπέροχος άνθρωπος, ηθοποιός και δάσκαλος" (Βίντεο)
Κύριος, ευγενικός, υπομονετικός με τα λάθη μας, πρόσθεσε
Η Καίτη Φίνου αποχαιρετά με συγκίνηση τον Άγγελο Αντωνόπουλο, μιλώντας για έναν υπέροχο άνθρωπο, σπουδαίο ηθοποιό και δάσκαλο που σημάδεψε με την παρουσία του τον καλλιτεχνικό χώρο
Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρέτησε η Καίτη Φίνου τον Άγγελο Αντωνόπουλο, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό της για τον άνθρωπο που υπήρξε δάσκαλός της στη δραματική σχολή. Η ηθοποιός μίλησε για μια προσωπικότητα που σημάδεψε την καλλιτεχνική της διαδρομή με την ευγένεια, την υπομονή και τη διδασκαλία του.
Διαβάστε:Κρατερός Κατσούλης: "Ευγνώμων που υπήρξα μαθητής σου" - Το συγκινητικό αντίο στον Άγγελο Αντωνόπουλο (Εικόνα)Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Άγγελο Αντωνόπουλο
Αποχαιρετώντας τον Άγγελο Αντωνόπουλο, η Καίτη Φίνου έγραψε στη δημοσίευσή της λόγια γεμάτα συγκίνηση για τον δάσκαλό της και τη βαθιά επιρροή που είχε στην πορεία της.«Υπέροχος άνθρωπος, ηθοποιός και δάσκαλός μου στη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη που πήγαινα. Κύριος, ευγενικός, υπομονετικός με τα λάθη μας στα έργα που μας έδινε. Σ' εμένα το πρώτο κομμάτι που μου έδωσε ήταν The Rose Tattoo, του Τενεσί Ουίλιαμς», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En