Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μία 47χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά, ύστερα από καταγγελία για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε να μεταφέρει σκύλο σε πλαστικό κλουβί, στην καρότσα αγροτικού οχήματος

Η γυναίκα εντοπίστηκε, χθες τα ξημερώματα, στην περιοχή της Πολίχνης να μεταφέρει -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- έναν σκύλο μέσα σε πλαστικό κλουβί, τοποθετημένο στην καρότσα αγροτικού οχήματος, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η δυνατότητα στοιχειώδους κίνησής του.

Όπως έγινε γνωστό, εις βάρος της βεβαιώθηκαν, επιπλέον, διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 6.300 ευρώ για μη τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης, έλλειψη βιβλιαρίου υγείας και περιορισμό της κίνησης του ζώου.