Νάξος: Εντοπίστηκαν 35 μετανάστες, μεταξύ τους 19 ανήλικοι, στα νότια του νησιού - Μεταφέρθηκαν σε χώρο φιλοξενίας
Κάλεσμα για τρόφιμα
Στον εντοπισμό 35 μεταναστών στη νότια Νάξο προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από ενημέρωση που έλαβαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης (21/7) από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου
Στον εντοπισμό 35 μεταναστών στη νότια Νάξο προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από ενημέρωση που έλαβαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης (21/7) από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου. Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν στην περιοχή «Άγιος Σώζων» και πρόκειται για πέντε άνδρες, έντεκα γυναίκες και 19 ανηλίκους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας στο νησί.
Νάξος: Είχαν αποπλεύσει με πνευστό σκάφος από την Σμύρνη
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ίδιοι, είχαν αποπλεύσει τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας με πνευστό σκάφος -το οποίο δεν έχει εντοπιστεί- από την Σμύρνη. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Λιμενική Αρχή, ενώ μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, οι 35 μετανάστες θα παραμείνουν στη Νάξο.
Η Πρωτοβουλία Νάξου έχει απευθύνει κάλεσμα για σήμερα 22/07 στις 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο στη χώρα Νάξου, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, υπνόσακοι και είδη προσωπικής υγιεινής για τους 35 συνανθρώπους μας.
En